Till toppen

Maaat

(null)

(null)

Nu har vi varit på två olika restauranger här i alcudia som fick mig att vilja skilja mig från Emil och gifta mig med maten. Den första restaurangen heter Como en Casa där jag åt torsk. Alltså så sjukt god! Jag är en sådan person att jag till 99% alltid väljer kött när jag går på restaurang, då fisk oftast inte smakar så mycket. Men jävlar vilken god torsk det var. Och Jolie åt hemmagjorda chicken nuggets med pommes som var skurna och tillagade som chips. Gissa om hon älskade det? 

(null)

Igår var vi på Sa roqueta. Det fanns bara typ 4 saker på menyn och här tog både jag och Emil kött med honung- och balsamvinägersås med pistaschnötter. Alltså skjut mig så gott. Haha! Har jag inte gått upp 10 kg efter denna resan så har jag misslyckats. 

Jolie sköter sig som en pärla dessa dagar men det är tur att man har paddan som kan stilla henne i skuggan och på restauranger i väntan på mat. Hon impar servitörerna med sina "hola" och "gracias" samtidigt som hon har bytt ut all kroppsvätska till äpplejuice. Snart kommer det rinna äpplejuice ur porerna på henne. Hon är verkligen en grymt bra resebebis (när hon inte plockar fram sin envisa sida).

0 kommentarer

Gymma på semestern

(null)

Första dagen i Alcudia. Åh vad jag gillar detta stället. Det tar oss 10 min till Jönköpings flygplats och sen 3 timmar till Mallorca. Så jääla gött! Idag var jag dock helt utslagen då vi typ somnade 01:30 inatt. Så efter en power nap på 2,5 timmar blev det ett varv på gymmet för att väcka mig själv till liv. Jag blir så lycklig av att träna. På riktigt så är det en av mina bästa stunder på dagen då jag bara kan fokusera på att lyfta vikter. Alla problem eller andra utmaningar försvinner tillfälligt och jag är 100% närvarande i vad som händer just här och nu. Någon annan än jag som känner likadant? 
0 kommentarer

Att flyta som en bassäng

Hey folks! Nu är vi på hotellet på Mallorca! På flygplatsen konstaterade vi att Jolie har flugit sex gånger och varit i tre olika världsdelar innan hon hann fylla två. Kreta, Dubai, USA, Kanarieöarna och Mallorca x 2. Detta blir alltså sjunde gången hon flyger och därmed tredje gången hon är på Mallorca. Galet! Jag är säker på att alla dessa resor har en bidragande del till att hon är så framåt och bekymmerslös som hon är idag. Hon kan sova överallt och har inga problem med nytt folk utan kan ofta berätta allt som pågår i hennes lilla huvud för folk. Sen har hon SJÄLVKLART ärvt en hel del från sin fantastiska mamma som också kunde däcka precis överallt. Hur mysigt är det inte att sova i en brummande bil eller till ljudet av folk som skrattar och har trevligt i rummet bredvid? 


(null)


Det är mycket hårt slit som ligger bakom alla flygtimmar och jag är så sjukt glad över att vi har möjligheten att berika vårt liv med dessa resor. Själv var jag runt 10 första gången jag var utomlands med hela familjen. Min mamma hade dessutom två jobb under en tid för att vi skulle kunna åka iväg på vår första resa med familjen. Att ha fyra ungar är fasemä inte billigt. Men åh vad kul och spännande det var! Kan också meddela att Markoolio spelade in låten Sola och bada i Pinacolada på samma hotell veckan efter att vi var där. Även min lillebror droppade one linern att han kan "flyta som en bassäng" på den resan som vi fortfarande mobbar han för en si så där 20 år senare. Så att resa är verkligen något som skapar minnen för livet. Därför hoppas jag att detta är något vi kan fortsätta med ända tills vi blir skrynkliga som russin.


(null)

Här är Jolie 3 månader gammal på kreta.
1 kommentarer